Hey daar, avonturier in spe! Bij onze te gekke opkomsten voor jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar draait alles om jouw passies en interesses. Geen centrale thema’s hier – bij ons heb jij de touwtjes in handen!

We hebben acht super gave activiteitengebieden voor je in petto: samenleving, identiteit, uitdagende Scoutingtechnieken, expressie, buitenleven, sport & spel, internationaal en veilig & gezond. En weet je wat het beste is? Elk gebied zit vol toffe activiteiten die bij elkaar passen. Plus, je kunt stoere insignes verdienen terwijl je de wereld ontdekt!

Stel je voor: je leert koken als een chef, gaat veilig aan de slag met een zakmes, ontdekt hoe je een vuur kunt aansteken, domineert kaartlezen en tochttechnieken, werkt samen als een dreamteam, en respecteert mens & natuur als een ware avonturier. En dat is nog maar het begin!

Zaterdagochtend is jouw moment om te shinen: van 9.30u tot 12.00u staan we paraat voor een ochtend vol plezier en ontdekkingen.

Dus, ben je klaar voor actie? Als je zin hebt om eens een kijkje te nemen, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar secretariaat.sco@gmail.com. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen te knallen!