De bevers zijn kinderen van 5-7 jaar oud en spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie, waardoor kinderen zich ontwikkelen. De themaverhalen bij de bevers zijn realistisch, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de gebeurtenissen die in de groep plaatsvinden. De verhalen zijn niet alleen maar positief, er wordt ook ingespeeld op goed en kwaad en op emoties. Daarbij hebben de verhalen een duidelijk begin en einde.

Iedere week worden er leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld in spelvorm of iets creatiefs zijn. Op Scouting zijn we graag in de natuur. We hebben een prachtig bos waar we graag in spelen.

Ook kunnen de kinderen beverbadges verdienen voor op hun uniform. Beverbadges zijn een leuke manier om bevers te belonen voor hun inzet bij Scouting. Ze werken zo spelenderwijs aan hun ontwikkeling.

Onze bevers draaien op zaterdagochtend van 9.30u tot 12.00u.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer komen kijken? Stuur een mailtje naar secretariaat.sco@gmail.com

Recente berichten