Hallo allemaal,

Wij zijn een leuke, enthousiaste groep vrijwilligers die graag de kinderen van scouting Ossendrecht een leuke tijd willen bezorgen.

Wij zetten ons elke zaterdag ochtend en vrijdag avond weer in om een leuk vullend programma te maken voor kinderen van alle leeftijden.

Lijkt jou het leuk om ook ons team te komen versterken? Ben je goed met kinderen, creatief denken en sportief bezig te zijn en kinderen iets te leren. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als je interesse hebt kun je ons altijd even mailen, dan nemen we contact met je op.

Gedragscode

De vrijwilligers zijn in meer of mindere mate bezig met jeugdleden. Dat is leuk, leerzaam en waar onze vereniging om draait. Kinderen zijn echter ook kwetsbaar en om ze een veilige omgeving te bieden is het belangrijk dat we met elkaar zorgen dat er geen gedrag plaatsvindt dat schadelijk is. Wij vragen elke vrijwilliger een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen en zich te houden aan de gedragscode van Scouting Nederland. In de gedragscode staan de afspraken over hoe wij met jeugdleden omgaan en wat een gepaste afstand daarin is. Deze regels gelden voor alle vrijwilligers van Scouting Ossendrecht.

https://www.scouting.nl/assets/uploads/doorzoekbareBestanden/06.Ondersteuning/Veiligheid/Sociale%20veiligheid/Gedragscode.pdf

Recente berichten